Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Hugo Vasquez-Jordi Rosales

22. 5. 2007

Hugo Vásquez Barvo se narodil 5. března 1976 v Maracaibu ve Venezuele. Tam také studoval na lyceu Udón Peréz a poté na Universidad del Zulia, odkud odešel krátce před promocí. Dal se na reklamu, ale ani to nebylo to, co hledal. Zúčastnil se soutěže Mr. Galán del Zulia (asi něco jako naše Miss, ale v mužském provedení), kde vyhrál účast v caracaském Mr. Venezuela. V Caracasu později studoval na škole herectví Escuela de Cine y Television de RCTV. Má za sebou i pár divadelních rolí jako „Yo no soy terrorista“ a „Chateando.com“. Dva roky také pracoval jako model. Předváděl pro takové značky jako Hugo Boss, Giovanni Scutaro nebo Octavio Vásquez.

Filmografie:

JUANIN ZÁZRAK(2002) – hrál slavného modela

MÁ TLUSTÁ VALENTÝNA(2002-2003) – Jordi Rosales

La invasora (2003) – José Miquel Briceño

Ser bonita no basta (2005) - Orlando Alvarez

Amor a palos(2005)

Y los declaro marido y mujer(2006)

DOTAZNÍK

Oblíbená barva? Modrá

Nedostatek? Zaujetí pro příliš mnoho věcí

Co čteš? Líbí se mi číst všechno od Pabla Coehla

Co nejvíc nesnášíš? Pokrytectví

Koníčky? Zajít na ryby

Nejhorší zkušenost tvé kariéry? Vidím se málo s rodinou.

Oběti pro tvou kariéru? Bere mi všechen čas, nemám prostor pro jiné věci.

Světlé stránky kariéry herce? Láska lidí. Když mě na ulici zdraví nebo když mě žádají o autogram

Nejvyšší meta? Do budoucna bych chtěl vytvořit školu pro herecké talenty, hlavně pro ty z vnitrozemí, aby také oni mohli proměnit své sny ve skutečnost.

Kdybys nebyl hercem, čím bys byl? Obchodník, tak jak to bylo předtím než jsem začal s herectvím

Co se ti líbí na herectví? Líbí se mi všechno, vyjadřovat emoce, žít paralelní životy se svým vlastním životem a láska lidí

Máš maskota? Nemám, ale chtěl bych mít zlatého retrívra

Oblíbené jídlo? Vařená slepice

Co máš radši pláž nebo hory? Pláž pro procházky, hory pro život

Oblíbený parfém? Dolce Gabanna

Nejcitlivější část tvého těla? Uši

Co tě na ženě upoutá jako první? Tvář

Jsi žárlivý? Ne, naopak, jsem velmi klidný

Největší trapas? To bylo, když jsem si vyšel podruhé se svojí dívkou. Pozval jsem ji na večeři, ale potom jsem zjistil, že nemám peněženku a nemůžu zaplatit účet.

Kolik máš sourozenců? Mám tři bratry, jmenují se Jaime Javier, Carlos a Miquel

Je v tvé rodině ještě nějaký jiný herec? Ano, Amada Rosa, hrála v „La Costeña y el cachaco“

Jaká hudba se ti líbí? Téměř všechna

Jsi machista? Ani náhodou, to zůstalo v jiné epoše

Vaříš? Ano, vařím, umí udělat paella, čínskou rýži, patacones aj.

Co děláš, když si chceš odpočinout? Jdu na pláž nebo na ryby

Ideální žena? Ta, co mě miluje

Věříš v lásku na první pohled? Ano

Věříš na manželství? Ano věřím, věřím ve svobodu dvou lidí, kteří se rozhodli spolu sdílet život na vždy.

Jsi rodinný typ? Ano, velmi

novější fotky

starší fotky

Увеличенное изображение

Увеличенное изображение

Увеличенное изображение

Увеличенное изображение

Увеличенное изображение

img65/8949/071pk4.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ewita

(gs, 4. 12. 2012 22:45)

no ta 9 od vrchu-...kks ja nemam slov :-* vazne sexy

proste bomba

(kaja, 17. 9. 2010 15:54)

proste frajeris banderis no pa miluju vas karlo

Hugo Vasquez

(Miscuk, 19. 6. 2010 14:46)

ja by som tiez chcela byt v Pandorinej kozi lebo si fakt sexi a co take este si fakt zlaty

peknučky

(alicia, 13. 3. 2010 15:30)

no pri dvoch fotkach (druha a tretia od zadu) mi vyražas dych cmuk:)

Hugo Vasquez

(matuska, 22. 2. 2010 12:44)

no co k tebe dodat si nadherny herec,strasne sympatycky...no a v Sladkej Valentine si bol proste supeeeeeeeeer.Chcela by som byt v Pandorinej kozi.A ozaj si jeden z mojich najoblubenejsich hercov.tak to je asi vsetko :o)))))

neviem

(sasa, 11. 4. 2008 22:04)

rada by som vedela ci je hugo zenaty dajte mi vediet ak ano

krás je pomíjivá

(zuzu, 28. 3. 2008 10:34)

vy ste ale úchylný na krásu!!!Sice je strašně krásnej ale život není jen o kráse!Jsou i jiní klukci je mi symapatickej a milej stejně jako marianela gonzalez-teda pandora

miluju ho moooc

(nikola cicha, 30. 1. 2008 14:55)

miluju ho moocto je nejjjhezci chlap na celem svete ta pandora se mela ale ma se i jeho holka co??
A TO JSEM JÁ HOLKY MATE SMULU TO JE MUJ BRATRANEK PAPA A MUZU MU DAT PUU

džordy

(nikola, 20. 9. 2007 14:11)

Milujute mooooooooooooooc

i love you

(cikinkyra, 18. 5. 2007 19:23)

tenhle kucina je dokonalej chlap na celem svete:)

Jordi

(sluníčko, 30. 3. 2007 10:27)

tenhle kluk je nejlepší herec aji jsem závyděla Pandoře že hraje s takovým klukem je fakt mooooooc sladkej??????

slaďoušek

(Alexandra, 13. 2. 2007 18:13)

je fakt moooc sladkej!!celkem sem tý pandoře záviděla:-Da jakápa slečna taky ne že jo:-D

hugo

(verča, 1. 10. 2006 18:32)

tohle je nejkkrásnější chlap na světě!!!!!